11 gavetips du lager selv til under 50-lappen!

Når det kommer til gaver, har min mening alltid vært at det ikke er prisen som teller, men tanken – og innsatsen som er lagt ned.

I fjor laget jeg mange julegavetips (men disse er jo like gyldige hele året!), hvor du syr julegaver til en billig penge. Selv om materialkostnaden er billig, mener jeg altså ikke at dette er “billige” gaver, for lager du disse så har du både lagt av din egen tid og omstendighet ned i disse.

Jeg har også samlet 10 sparetips til deg som syr – de finner du her.

Disse gavene er også raske å lage, så om du først lager en, hvorfor ikke lage 2 eller 3 til, og legg de i en gavekasse. Kanskje trenger du en vertinnegave, innflyttingsgave eller annen gave i løpet av året?

Har du ikke sydd noe særlig før er ikke det noe problem – jeg lærer deg det mer enn gjerne. Ta en titt på fliken øverst her som heter “Ninas syrom” (eller klikk på lenken her). Begynn med videoene fra toppen av og gå nedover, da lærer du det du trenger før du begynner, og når du syr. Så her kan du være helt nybegynner og gå i gang!

Og sånn på tampen – alle disse prisene er fra 2016, så det kan være at de har blitt justert siden da.

Men så var det tipsene til gave, de kommer her:

 Festserviettringer, 6 stk til 10 kroner

 Handlenett til 25 kroner

 Grønnsaksposer til 2 kroner

 Tennbrikettskjuler til 12 kroner

 Glidelåspung til 20 kroner

 Garnpose til 20 kroner

 Juleserviettringer, 6 stk til 10 kroner

 Q-tipspose (med q-tips) til 30 kroner

 Varmt sirkelskjerf til 25 kroner

 Vanntett sitteunderlag til 40 kroner

 Varmepose til stive skuldre til 40 kroner

Share