Garnpose til 20 kroner (budsjettvennlig julegavetips 11)

Det er faktisk lenge siden jeg har laget noe så lett – og så nyttig! Og alle jeg har laget har virkelig fått “bein å gå på” ut døren. Noen har jeg solgt og noen har jeg gitt bort, og alle er like fornøyde som meg.

Derfor vil jeg absolutt anbefale deg å lage dette til noen du kjenner som strikker!

(Den eneste som ikke er helt fornøyd med dette er vår kjære katt Tussi.)

Fremgangsmåte:
Nøyaktig som i filmen under.

Klippemål: 30 x 30 cm av ytterstoff og innerstoff
Nål: Vanlig (80)
Sytråd: : Vanlig (jeg bruker polyester Guterman)
Stoff: Bomullstoff eller det du har. Gjerne litt tynt.
Ca 30 cm anorakksnor
Annet: Om du ønsker – treperler til endene og eventuelt en snorstopper.

Regnestykke:
Her har jeg brukt Ditte fra Ikea og fint stoff fra sybutikken. Jeg har laget et innlegg om mine 10 beste sparetips til deg som syr, og om det er lenge siden du har lest de så kan det være lurt å ta en titt igjen her. 

Ytterstoff: 15 kroner
Innerstoff: 2,5 kroner (Ditte fra IKEA)
Anorakksnor: ca 1 krone

Totalt runder vi opp til 20 kroner.

Garnpose1

Jeg fant et sauestoff jeg har spart på i en hel liten evighet! Men til dette formålet var det greit å bruke det – nå passer på en måte sauene på garnet… eller?

Garnpose2

Og dette stoffet synes jeg bare er veldig, veldig stilig. Jeg kjøpte det opprinnelig da jeg laget mønster på Strikkedamens favoritter, og var kjempeglad, for da jeg kom i stoffbutikken neste gang, så hadde de fremdeles igjen av dette.

garnpose3

Dette stoffet er bare fint <3

Og dette er Tussi, tatt på fersk gjerning. Til hennes forsvar var det sent på kvelden og hun ville nok helst ligge i fanget, men der var det så mye strikketøy. Da vet hun hvordan hun skal få oppmerksomhet!

Garnpose4

Hvordan du syr denne lure posen ser du her, og trikset for å få tredd på perler ser du her. Eventuelt kan du se hele blogginnlegget med mål og alt her.

Under her finner du filmen for å sy garnposen, og å sette på snorstopper eller treperler.

Share