8 julegavetips du lager selv!

Det er lett å glemme det som har vært – og derfor tar jeg opp igjen mine tips til julegaver!

For fire år siden hadde jeg en serie, “Lag det selv fredag”, hvor jeg hver fredag i 2 måneder presenterte koselige ting du selv lager (eller får med barna til å lage) frem mot jul. Noe til å gi vekk – noe til å beholde selv.

Alle disse innleggene finnes fremdeles på bloggen (du kan for eksempel søke på ” lag det selv fredag ” i søkefeltet, men for å gjøre det litt enklere, samler jeg alle disse 8 tipsene her.

For min egen del må jeg si at frokostblandingen, hjerterundstykkene (SÅ mye lettere enn å trille rundstykkene) og kakaopinnene lages hele året. Kanskje ikke kakaopinner når det er varmt, men de er jammen fine å ha på lur sånn fra nå, når vi våkner til minusgrader.

 Søte valnøttmus til å pynte med

 Fine deksel til post-it blokker

 Kjempegod frokostblanding

 Grove, luftige hjerterundstykker

 Kakaopinner til å lage varm sjokolade med (bare rør ut i varm melk)

 Brente mandler som aldri slår feil!

 Lavendelposer (forskjellige utgaver)

Share