Fleece damejakke – fint mønster (Kwik sew 3297)

Etter å ha sydd et par herre-fleecejakker i sommer og tidlig høst, var det på tide å sy en damefleecejakke. Mønsteret kjøpte jeg for mange år siden og hvorfor jeg ikke har brukt det før nå…. ja det kan jeg bare spørre meg selv om.

Mønsteret heter Kwik Sew 3297, og jeg er veldig usikker på hvor jeg kjøpte det. Muligens på ferie, for jeg kjøper ofte slike “suvenirer” med meg hjem i stedet for andre ting, men jeg er litt usikker. Uansett tror jeg at dette er noe som kan fås i vanlige sybutikker her i Norge også.

Jakken er innsvinget i livet, og har paneler i kontrast i siden. I overgangen mellom frontpanelene og sidepanelene er det sydd inn lommer, noe som kan være ganske praktisk.

Og – så er det jo gøy med navnelapper i plaggene jeg lager. Om du vil ha slike selv så mener jeg at disse er kjøpt på Etsy – og du søker på “custom labels” og får opp mange forskjellige som lager helt etter dine ønsker.

Stoffet er polarfleece fra Stoff og Stil, det samme er glidelåsen. Dette var stoff jeg egentlig har brukt til andre ting, men nå er det helt tomt av begge disse, så det var jammen ikke værst! For beste måten å rydde på syrommet er jo faktisk å “flytte” stoffene derfra og til klesskapet.

Totalprisen på denne jakken er sånn ca 120 kroner, med alt unntatt mønsteret.

Share