Ninas syrom: Design din egen egen veske/nett

Design nett liten

Da har jeg endelig kommet til episoden hvor vi skal sy sammen alle delene vi har gjennomgått til nå. Ja, nå skal alle teknikkene kombineres og ut kommer et veldig praktisk nett eller veske, og med alle innerlommene du nå har tilgjengelig, kan du tilpasse dette til akkurat den vesken du vil med de funksjonene du trenger.

Sy ytterstoffet og foret slik, men kast over først: Ninas syrom: Enkel gavepose
Lag bunnen firkantet slik : Ninas syrom: Firkantet bunn
Lag hankene selv slik: Ninas syrom: Skråbånd og kantebånd

Velg om du vil ha innerlomme, eller kanskje ikke? Du bestemmer!
Ninas syrom: Vrangsydd innerlomme
Ninas syrom: Innerlomme med brett
Ninas syrom: Innerlomme med isatt glidelås

Sy nettet i epidosen:
Klippemål ytterstoff og fôr (klipp 2 av hver): 40 x 45 cm
Klippemål hanker: 67 cm (klipp to)
Klippemål om du syr hankene som fra videoen “Skråbånd og kantebånd”: (klipp 2) 12 cm x 67 cm
Velg om du vil ha innerlomme – eller ikke – eller kanskje du til og med vil ha to?
Press ut hjørnene, mål fra side til side 10 cm.

Begge stoffene, og faktisk også foret, er fra IKEA, og den røde, vevde hanken kjøpte jeg i en veldig koselig sybutikk i Grimstad i sommer som heter Meretes Atelier. Er du i nærheten av Grimstad så kan du rett og slett ikke la være å reise innom der. Plasser mannen på en cafe og ta deg litt tid – der finner du både quiltestoffer, men også stoff til klær til både barn og voksen!


***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share