Ninas syrom: Vrangsydd innerlomme

Velkommen til en ny episode i serien min Ninas syrom. Nå begynner vi å nærme oss en hel veske, som jeg tidligere har lovet! Dette er første del av tre om innerlommer, og denne er en enkel og pen, vrangsydd innerlomme til vesker eller nett.

Egentlig hadde jeg tenkt å la disse tre innerlommene være en episode, men da episoden først var ferdig redigert, var den så lang at jeg fant ut at her er det best å dele den opp. Men da vet du det – her kommer to innerlommer til nå veldig raskt fremover.

Vrangsydd lomme:

Klippemål: 40 x 25 cm (brettes til 20 x 25, bredde x høyde)
Vrangsys som bokmerket. Ingen stikning nødvendig. Vrengeåpningen lukkes når lommen sys fast i fòret, pass bare på at vrengeåpningen ikke er i øverste kanten!

***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share