Ninas syrom: Maljetangen fra Biltema er faktisk veldig OK!

Biltema

Dette er første episode av flere hvor jeg går gjennom forskjellige type tenger, maljer og trykk-knapper. Denne gangen handler det om utstyrert fra Biltema – av alt i verden! Men dette er lett tilgjengelig (om du bor i nærheten av Biltema) og det er forholdsvis rimelig også. Ikke bare det, de er holdbare også. Jeg har sydd meg noen “kose”-dresser som jeg BARE bruker på hytten når ingen ser meg 😉 De har vært i vaskemaskin og tørketrommel mange ganger de siste årene, og maljene holder like bra fremdeles! Det eneste er at de kanskje har blitt litt matte.

Se episoden for hvordan du bruker dette utstyre, og bli med mannen neste gang han vil en tur på Biltema – de har mye gøy der for sydamer også!

***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share