Ninas syrom: Lag firkantet bunn i vesker og poser

Vi har nå laget en helt flat gavepose i forrige episode. Dere har kanskje laget en, men jeg laget faktisk to for å få spilt inn episoden slik jeg ville ha den 🙂

I denne episoden vil jeg vise dere hvordan dere selv kan regne dere frem til hvordan dere vil ha en firkantet bunn i prosjektet du holder på med. Derfor lager jeg bunn i begge posene – og tar du poenget etter første posen så er det jo bare å stoppe å se der 🙂 Men vil du ha to alternativer så ser du episoden ferdig.

Og dere begynner å skjønne tankegangen min nå, ikke sant? Vi tar det del for del – først pose – så hjørner… ja – vi nærmer oss muligheten for at du – med selvtillit ! – designer ditt eget handlenett eller veske! Innimellom her nå kommer det noen teknikkepisoder som jeg tror dere vil like. Og om de ikke er høyaktuelle for deg akkurat her og nå – så vet du da i hvertfall hvor du finner de senere.

Men som sagt – i dag er det altså firkantet bunn som teller!

Her setter jeg ikke inn stinglengde og bredde, hverken for rettsøm eller sikksakk, for om du har øvet litt nå så har du allerede funnet din egen favoritt.

Husker du forresten å oppdatere Syboken din?


***

Lær å sy!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

 

Share