Ninas syrom: Innerlomme med brett

Velkommen til enda en episode i Ninas syrom hvor jeg også her ser på innerlommer. Denne gangen har jeg laget en helt enkel lomme med innbrett, og om du ønsker å bruke den ene eller andre lommen er jo litt sånn hipp som happ. Du får vurdere hvor mye stoff du har tilgjengelig, og hva du skal ha i innerlommen din.

Ninas syrom Innerlomme med brett ferdig (2).Movie_Snapshot

Skal du ha småting så er det ikke kritisk, men om du (heeeelt tilfeldig eksempel) spiller i korps og skal ha et notestativ oppi, så er det viktig at ikke bare lommen, men også fôrstoffet er litt solid.

Og så kommer det jo an på om du har nok stoff til å vrangsy en lomme eller ikke.

Innerlomme med brett:

Klippemål: 20 x 25 cm (bredde x høyde)
Brettes inn to ganger på alle kanter (ca 0,7 – 1cm begge ganger) og stryk flatt. Øverste kanten får en stikning, de resterende kanter sys fast (og lukkes) når lommen sys fast i fòret.

***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share