Ny garderobe – en helt enkel raglangenser (eller seks!)

Ja, det måtte skje – det var på tide med nye gensre. Jeg har tatt meg selv litt i nakken og rett og slett kjørt hva jeg kaller serieproduksjon. Klippe alle deler samtidig, sy i den rekkefølgen maskinene er tredd, og til slutt ta de gensrene som krever annen farge på sytråden. Denne gangen er alt i størrelse 110.

Mønsteret har jeg laget selv, og det passer like godt hver gang 🙂 Det heter “En helt enkel raglangenser” og et et grunnmønster du kan forandre så mye du vil 🙂

Noen av gensrene har fått vinyltrykk på seg, det var populært her! Jeg har en kuttemaskin som heter Silhouette Cameo, og den kutter ut slike motiver som jeg overfører fra PCen. Alle disse motivene har jeg kjøpt på nettet, men det går også an å lage motiver selv (slik jeg gjorde da jeg kopierte Byggmester Bob logoen)

Det er mulig å klikke på alle bildene for å få de større.

Share