Whisper blouse fra Wardrobe by Me

Jeg følger en nettside/facebook som heter Wardrobe by Me. Det er en dansk dame som lager veldig fine symønstre for dame og herre. Skikkelig moteklær, men som ser veldig lett ut i det sømtekniske.

Denne blusen heter Wisper blouse and dress og kommer både i bluse og kjole-lengde. Mønsteret er laget for å bruke noe som heter Musselin, eller på engelsk – double gauze. Det er ikke så ofte brukt i klær til voksne, mer til barn, men flere stoffbutikker har nå et utvalg av dette. Jeg har kjøpt dette hos Stoff og Stil, her ser dere alt de har i stoffet. 

I juli sydde jeg blusen jeg har på med blomster. Jeg registrerte den gangen at jeg ville forlenge den 5 cm, og rette opp skuldrene 1 cm. Det har jeg gjort på disse tre. Jeg kjøpte nemlig fire stoff samtidig i sommer, og som en fin måte å rydde syrommet på, prøver jeg å sy opp det jeg har planlagt. Flytter rotet fra syrommet, til inn i klesskapet – og det trenger jeg. Jeg har ikke noen fine bilder med de tre nye blusene på, så jeg tar med den med blomster fra i sommer 🙂

Jeg hadde egentlig tenkt å sy disse blusene med knappestolpe – men for å være helt ærlig – det var jo så enkelt å bare sy lik som jeg hadde, for mønsteret var jo helt feridg. Og det er en skikkelig behagelig bluse. Alle ermene er 3/4, og dette blir bluser jeg kan bruke til sommeren for de er lette, og nå om vinteren bruker jeg de med strikkejakke på utsiden. Jeg har rett og slett flyttet inn i disse!

Har du ikke sydd mye før? Ikke noe problem! Dette er absolutt et bra sted å starte – gode sybeskrivelser (på engelsk) og en passform som vanskelig går feil 🙂

Share