Boxershorts til mannen – en test

Jeg har lenge lurt på om jeg skulle konstruere et mønster til boxershorts til herrer og gutter. Jeg er sånn sett klar for å sette i gang, men det er en ganske stor jobb og for tiden vil jeg heller bruke eventuelle ledige timer foran symaskinene, ikke foran PCen 🙂

Men – så ble jeg tipset om et mønster, og det var jo helt supert! Nemlig et fra Jalie, som heter “Underwear for Men, Women and Children”. Det er utrolig mye mønster for en billig penge! Så jeg kommer ikke til å lage noe Boxermønster, for her var alt supert! Om du kjøper det, bare vær obs på at sybeskrivelsene kommer på engelsk og fransk. Det er lett å følge, men bare vit det før du eventuelt kjøper.

Jeg har også en del stoff som jeg har kjøpt litt mye av, og som kan være kjekt å bruke i testing av nye mønstre. Som for eksempel her, hvor det er Brannmann Sam som får pryde mannens undertøy.

Mannen var fornøyd med det aller meste, trengte bare en liten justering, så dette mønsteret kommer jeg til å bruke mye fremover.

Den kule strikken har jeg kjøpt hos Singer Sysenter i Larvik.

Share