Karnevalskostyme – Byggmester Bob

I morgen er det karneval i barnehagen, og han hjemme, som ikke liker å kle seg ut, strålte som en sol da vi foreslo at han kunne jo være Byggmester Bob!

Og vil du lage noe tilsvarende, så er det veldig enkelt – jeg skal forklare:

Vesten har jeg laget mønster til ved å ta et grunnmønster til en helt enkel Collegegenser. Jeg har brukt Collegegenser slik at vesten blir litt romslig og går på utsiden av hans vanlige “inne-gensre”.

Jeg har tatt vekk halskanten, tatt vekk ribben i livet (slik at den ble litt kortere) og midt foran har jeg kuttet vekk ca 1,5 cm fra hvert forstykke, slik at forstykkene IKKE møtes midt foran, men “gliper” ca 3 cm fra hverandre. Om du har sett Byggmester Bob på TV vil du se at han ikke får lukket vesten foran.

Erme-utrigningen har jeg laget større, jeg har tatt vekk ca 1 cm rundt hele, og totalt 2 cm nederst i åpningen for å få det litt lenger også.

Nederst rundet jeg hjørnene litt, og det samme gjorde jeg oppe i halsen.

Og for at jeg selv skal huske det til senere, denne er i str 104

Hjelmen hadde vi fra før, men med et annet klistremerke.

Trykket til vesten og hjelmen har jeg laget med en maskin som kutter i vinyl. Den heter Silhouette Cameo, og har programvare hvor en selv kan tegne slike motiver. Det som er på vesten er strøket på, og det som er på hjelmen er “klistremerke”.

Veldig fornøyd gutt her som gleder seg til barnehagen i morgen!

Share