3 gavetips du lager selv til til 100 – 300 kroner

Av og til trenger du gaver som koster litt mer, så i dag tipser jeg om tre plagg du kan lage og gi vekk i gave. Dette er one-size plagg og passer alle. Jeg våger meg på å si alle, for jeg har enda ikke fått tilbakemeldinger på at noen er misfornøyd med størrelsen på noe av dette.

Selv ga jeg vekk 3 regnponchoer i fjor og de ble alle godt mottatt!

Har du ikke sydd noe særlig før er ikke det noe problem – jeg lærer deg det mer enn gjerne. Ta en titt på fliken øverst her som heter “Ninas syrom” (eller klikk på lenken her). Begynn med videoene fra toppen av og gå nedover, da lærer du det du trenger før du begynner, og når du syr. Så her kan du være helt nybegynner og gå i gang!

Og sånn på tampen – alle disse prisene er fra 2016, så det kan være at de har blitt justert siden da.

Men så var det tipsene til gave, de kommer her:

 Varm og deilig cape til 300 kroner

 Regncape med hette til 200 kroner

 Poncho til 110 kroner

Share