Ninas syrom: Vrengeåpning sydd for hånd

I serien min Ninas syrom har dere  kanskje lagt merke til at jeg er veldig glad i å vrangsy. Det er fordi det aller meste blir veldig, veldig pent, om det blir sydd sammen fra “innsiden” og deretter vrengt.

2016-03-06 14.33.56 (2)

Men – da ender en jo alltid opp med et hull som må sys igjen. Til nå har vi sydd det sammen med en stikning rundt hele arbeidet, som vi for eksempel gjorde med bokmerkene. Men, av og til ønskes ikke stikning rundt arbeide, og da er det ikke noe valg – vrengeåpningen må sys igjen for hånd. Da er det en fordel at sømmen er så usynlig som mulig, og i denne episoden viser jeg deg hvordan jeg syr igjen en slik vrengeåpning for hånd. På bildet under ser du forstørret sømmen jeg sydde, og med denne type sting så blir det nesten helt usynlig.

 

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share