Ninas syrom: Tre på snorstopper

Sau 2Å sette på snorstoppere kan være en skikkelig hodepine! Jeg har i hvertfall vridd meg i krampe flere ganger for å få snorene gjennom det lille, strame hullet. Men – etter mye prøving og feiling har jeg nå funnet en metode som funker HVER ENESTE GANG, og det er ingenting som gleder meg mer enn når jeg kan fjerne ett problem fra listen min!

Og – kanskje det også hjelper deg!

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share