Ninas syrom: Vrangsy bokmerke

Har du noen gang hørt uttrykket “å vrangsy”? Og at noen forventer at du da helt automatisk skal skjønne hva de mener?

Bokmerke

Disse uttrykkene er ikke like lett å lære når alle skal læres på en gang. Så derfor skal vi i dagens episode lære å vrangsy et bokmerke. Nå er det ikke sikkert at du egentlig trenger et bokmerke, men det er en veldig grei størrelse å øve på. Når du har klart å vrangsy bokmerke kan du nemlig gå videre til spisebrikker, glassholdere – eller til hva som helst som er firkantet og har sømmene på innsiden!

Å sy et bokmerke er også en fin måte å øve seg på å sy sammen, vrenge, presse ut hjørner og sy stikninger.

Noe av hensikten min med å ta små prosjekter å øve på er at du, både på egenhånd og sammen med meg kan avansere til større prosjekter. Vis meg gjerne på instagram ved å tagge bildene dine med #ninassyrom . Det hadde vært gøy å se!

Klippemål: 2 stykker på hver 7,5 x 20 cm
Sømvalg: Rettsøm
Stinglengde: 
2,5
Stingbredde: 0

***

Lær å sy!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share