Ninas syrom: Koppetrekk

2016-03-17 06.31.29

Jeg er veldig glad i å være “urban”. Minst en helg i året reser vi til storby et sted for at jeg skal få tilfredsstilt mine behov for eksos, kø og å se mennesker 🙂 Og det første jeg da gjør er å kjøpe en kopp kaffe, som jeg MÅ ha i pappkopp, og som jeg MÅ drikke mens jeg rusler i byen (uansett hvilken by).

Men, jeg synes de papp-hylstrene til å ha på utsiden av koppen er så kjedelige, og jeg har derfor laget min egen som jeg har liggende i lommeboken.

I denne episden av Ninas syrom viser jeg deg hvordan du lager mønster og syr en slik til deg selv. Eller – om du heller vil laste ned mønsteret ferdig så kan du gjøre det ved å klikke på lenken under. Jeg har lagt inn en firkant på 4×4 cm slik at du kan måle at printeren din skriver ut i riktig format. For sikkerhets skyld, huk av for “ingen skalering” eller “no scaling” når du skriver.

Mine klippemål er: Som mønsterdelen, 2 x (pluss sømmonn)
Stinglengde: 2,5
Håndsøm: Vrengeåpningen er sydd igjen for hånd. Du kan selvsagt sy en stikning rundt hele om du vil
Annet: Borrelås på 4,5 cm

Mønsteret kan du laste ned ved å klikke her.


Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share