BH nummer 7 – Nougat Delight

Igjen har jeg tatt meg en liten runde på syrommet, og denne gangen med et fint stoff-sett jeg kjøpte fra B-wear . De setter sammen en del stoffpakker med alt en trenger, og det er veldig pene sett. Det er veldig behagelig å få alt en trenger i matchende fargetoner. Minuset er at det er alt for mye stoff til en BH 🙂 og akkurat nok strikk 🙂

Jeg begynner alltid med å skjære ut alle deler – jeg bruker 28 mm rullekniv og har alle deler flatt på bordet når jeg holder på. Jeg har prøvet med saks, men jeg får det ikke nøyaktig nok, det er små deler og små marginer.

Når alt er kuttet, legger jeg det i en boks for å være sikker på å ikke miste noen deler underveis.

Selve kuttingen tar meg sånn ca 35-45 minutter, og totalt fra jeg begynner å kutte til jeg er ferdig kan det gå sånn ca 2-3 timer avhengig av om det er noen nye elementer.

Dette er samme mønsteret som jeg har brukt på de tidligere, fra BH nummer 3 var dette helt “innkjørt”. Dette er altså fremdeles en blanding mellom båndet, som er Jessica fra B.Wear, og koppene, som er Maya Bra, et gratismønster her. 

Veldig gøy – en litt lettere BH nå som våren er i anmarsj.

Share