BH nummer 6 – med blonder og testing av nytt stroppesett

Dette er virkelig noe jeg synes er gøy å sy! Det er en liten utfordring å klippe ut alle delene helt nøyaktig, så jeg bruker liten rullekniv (28 mm) og tar det rooooolig.

Denne gangen har jeg fått et strikk og stroppesett (strikk, stropper, ringer, glidere og hekter) fra Unik, som deg. Det er en ny, norsk nettbutikk som selger alt en trenger for å lage sin egen BH.

Dette er samme mønsteret som jeg har brukt på de tidligere, fra BH nummer 3 var dette helt “innkjørt”. Dette er altså fremdeles en blanding mellom båndet, som er Jessica fra B.Wear, og koppene, som er Maya Bra, et gratismønster her. 

Jeg måtte endre på mønsteret mitt, for strikkene jeg denne gangen brukte var bredere enn de jeg vanligvis bruker. I tillegg slang jeg inn en utfordring til meg selv å tilpasse mønsteret til blonder, og selv om det gikk veldig bra, så har jeg noen endringer jeg ønsker å gjøre til neste gang – ja – selvsagt lager jeg flere 🙂

Alt av stoff, og blonder og bøyler er fra B-wear i Sverige.

Hele BHen er foret med sort, med unntak av bak blonden. Der har jeg brukt hudfarget for, slik at en ser blondene. De hadde forsvunnet med sort for. Ikke at det er så mange som der undertøyet mitt, altså, men greit å tenke på helheten.

En ting er jo å sy med nye strikker – der oppførte de seg veldig bra – en annen ting er å bruke BHen. Jeg har som sagt ikke brukt så brede stropper og strikk (18 mm) før, men det er veldig stabilt og behagelig. Vanligvis bruker jeg 15 mm. Så veldig gøy å få være med og teste nytt utstyr som blir tilgjengelig fremover!

Share