Ninas syrom: Vattert glidelåspung

Vattert glidelåspung

Hurra! Enda en episode om glidelåspunger er klar. Denne gangen en vattert mappe, og du verden så forskjell det blir med og uten vatt. For ordens skyld, jeg syr slike både meg og uten vatt, det kommer helt an på at jeg skal bruke den til. Ja – og selvsagt hvor tykke stoffene er i utgangspunktet!

Klippemålnene mine er som følger:
Ytterstoff: 2 stk à 26 x 22cm
Fôrstoff: 2 stk à 26 x 22cm
Bordvatt:2 stk à 26 x 22cm
Glidelås: 40 cm

Som dere har skjønt nå, så klipper jeg litt på “måfå” og målene mine har derfor bare blitt til for det passet med stoffbiten jeg hadde. Så derfor tenker jeg at ikke ha fokus på mine mål, men finn gjerne på dine helt egne 🙂 For det jeg aller helst vil er å lære bort teknikken, og så overfører du til det prosjektet som du holder på med eller har i tankene.

Og fremgangsmåten, den finner du i videoen under.

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

 

Share