Ninas syrom: Glidelåspung

Glidelåspung01

Da er jeg klar med en ny episode, og denne gangen er det glidelåspung som er tema. Eller glidelåsmappe eller bare pung. Her er det så mange navn som brukes om hverandre, og det kommer litt an på størrelsen du velger å sy i.

Klippemålnene mine er som følger:
Ytterstoff: 2 stk à 23 x 15cm
Fôrstoff: 2 stk à 23 x 15cm
Glidelås: 20 cm

Og fremgangsmåten, den finner du i videoen under.

Her er en annen mappe jeg har sydd, litt sånn på “måfå”, bare klippet stoff uten å måle egentlig 🙂

Glidelåspung02

 

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share