Ninas syrom: Glidelåspung (toalettmappe) med firkantet bunn

Glidelåspung03

Denne glidelåsmappen er vel mer i kategorien toalettmappe, håndarbeidsmappe eller sminkepung. Den blir ganske fin fordi den er vattert og kan stå av seg selv. Disse blir kjempefine og kan brukes til veldig mye og ikke minst – skulle du finne på å sy noen slike og gi bort så kan jeg garantere at de blir populære! Så om du har lurt på hvordan du skal sy en toalettmappe – følg med!

Disse syr jeg bare med vatt for å få de litt stive og fine. Og av og til quilter jeg de slik som jeg viser i episoden, og av og til ikke. Dette er helt opp til deg, men vær klar over at alle sømmer du syr gjennom vatt og ytterstoff er med på å stive av stoffet/mappen slik at den blir enda mer solid.

Klippemålnene mine er som følger:
Ytterstoff: 2 stk à 28 x 28cm
Fôrstoff: 2 stk à 28 x 28cm
Bordvatt:2 stk à 28 x 28cm
Hjørnene: 7 cm på tvers (3,5 cm på hver side av sidesømmen)
Glidelås: 30 cm

Glidelåspung04

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share