Poncho-dilla i høst

Jeg har ponchodilla i høst!

Poncho04

Det begynte i vår hvor jeg fikk denne lekre saken av en venninne (tusen takk igjen!!! <3 ) Det er en Tinde-poncho og jeg har brukt den i vår og nå i høst, bildet av den var sammen med halsen jeg strikket.

Ja, så strikket jeg meg jo en poncho. Den ble jeg også veldig fornøyd med!

Jeg har jo abolutt sett motebildet nå i høst – det skal være ponchoer i alle varianter. Jeg må si jeg er ikke så veldig begeistret for de som er laget av pledd med frynser og ruter og sånn, men jeg liker de som kan erstatte gensre.

Derfor har jeg planlagt ganske lenge dette prosjektet. (Det tar tid å lage mønstre og episoder til Ninas syrom!) I dag fikk jeg satt meg ned og testet planen min (det sys alltid prøve før film), og den funket! Stoffet er en deilig, deilig ullfiltkvalitet fra Quilteloftet på Brokelandsheia (det er lokalbutikken min når jeg er på ferie, og så sender hun i posten, da bare ringer jeg og så vips er det der på en svupp!). Og – den koster 145 pr meter! Og til hele prosjektet går det 1,05 cm! Snakk om julegavetips!

poncho05

Settet består av poncho, løs hals og pulsvanter, og alt kan selvsagt brukes om hverandre eller sammen. Fordelen med ullfilt av bra kvalitet er at det blir en lekker drapering i halsåpningen på ponchoen hvis en ikke bruker den løse halsen.

Jeg har pyntet med to fløyelsbånd og det synes jeg løftet hele ponchoen.

Men frykt ikke – dette var jo prøven, jeg skal sy en til slik at det blir film av det!

Share