Hals i mønsteret Høst symfoni /Autumn symphony

Denne halsen er ett av de dessverre mange prosjektene som har lagt nesten ferdig i strikkekurven min. Og som heldigvis bare trengte trådfeste og litt blokking for å være helt ferdig. hals1

Her har jeg også på meg den tidligere nevnte ponchoen fra Tinde som jeg nå i høst har brukt hele tiden! Jeg er så glad i den. Og denne lekre halsen, som egentlig hører sammen med en jakke (som mangler knapper) og en annen hals, passer friskt og fint til.

Dette er nok et lekkert design av Linda Marveng, og mønsteret på hele settet kan kjøpes på Ravelry her.

hals2

Så var det igjen dette med blokking 🙂 Halsen ble både vasket og blokket etter mål i mønsteret, og igjen vil jeg veldig gjerne henvise til Linda Marvengs flotte videoer på YouTube som du finner her. De forklarer både montering og blokking og en del artige teknikker.

IMG_20150926_153021

Da er det rett og slett bare for meg å fortsette å dykke ned i strikkekurven!

Share