Ninas syrom: Knapphull og knapp

Da har vi kommet til knapphull og knapp. Dette er faktisk første gang jeg kommer til å si at alle symaskiner syr ikke like pent. Min egen, inkludert. Så her viser jeg deg teknikker for å få til pene knapphull selv på maskiner som gjør som de vil. Det viktige her blir da du ikke må miste motet om maskinen din ikke syr pene knapphull – for det er ikke din skyld!

Skulle jeg kjøpt ny maskin skulle jeg testet den skikkelig, og knapphull skulle vært en av testene. Ha det i bakhodet om du går med planer om å kjøpe ny symaskin.

(Og som en parantes – ja – jeg er sikker på at det er symaskinmodellen min som har dette problemet og ikke bare en maskin – for jeg har to av disse).

Det gøyeste med å sy knapphull er selvsagt at vi skal bruke de!! Så om ikke veldig lenge kan du lage noen kjempefine prosjekter her – hvor du kan velge knapphull som et alternativ.

Jeg vil igjen minne det på å fylle ut et teknikkark som du kan ha i syboken din. Dette er en god hjelp for senere prosjekter 🙂

Jeg har i ettertid fulgt mitt eget råd og lest bruksanvisningen… Jeg kan faktsik bruke foten jeg bruker til sikk-sakk (den vanlige foten) til å ha på når jeg syr i knapp (hehe). Så da skal jeg prøve det neste gang!
***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share