Sommerens første stripeteppe er ferdig!

Jepp! Første stripeteppe er helt ferdig. Det inkluderer ikke mindre ca 7 meter med håndsøm rundt kanten, og tro det eller ei, det er hyggelig sofajobb i regnevær!

stripeteppe08

Jeg fant nemlig to poser med stoff på syrommet. En sprengfull som hadde to fleecestykker i seg, og en litt mindre full, men likevel med ganske mange metre bomullsstoffer, så jeg hadde helt tydelig planlagt noe stort. Og med litt rydding av hytten tidligere denne sommeren, ba mannen om å få nytt pledd på hemsen. Jeg er sånn sett ikke vanskelig å be! Så nå er første teppe helt ferdig. Og en pose helt tom!

stripeteppe09

Det blåste for mye fra andre retningen 🙂

Alle stoffene er kjøpt på Quilteloftet på Brokelandsheia. Og det beste er at fleecen der er ekstra bred så jeg er ikke bekymret for å måtte skjøte. Jeg har jo sydd 5 slike tepper før – eller i samme stil i hvertfall, og de har alle vært i både vaskemaskin og tørketrommel, så dette er tepper som kan brukes.

Jeg skal nok på et tidspunkt bevege meg inn i en verden hvor jeg har bakstykke og vatt, og totalt altså tre lag, men inntil videre er jeg veldig glad for å forholde meg til to lag, og ikke minst – få brukt opp tingene som tar plass og i tillegg blir det til noe veldig brukbart!

Og – alle sømmer på dette teppe er rette sømmer med stinglengde 2,5 mm. Jepp – absoutt alle sømmene!

Share