Ninas syrom: Ertepose

Å sy ertepose er et greit og lite prosjekt for å fortsette å øve på rettsøm og stikning. Om du syr den uten stikning så er den også et fint prosjekt for barn å være med på. Og å lage sine egne erteposer i litt kule og fargerike stoff – det er topp!

Ikke bare det- om du velger å fylle den med ris i stedet for erter, så har du en fin liten varmepose du kan ta i mikrobølgeovnen noen sekunder. Da kan du selvsagt også endre målene slik at du får varmeposen slik du selv ønsker, men fremgangsmåten kan du fremdeles bruke.

Huffda! I denne episoden sier jeg feil. Jeg måtte faktisk høre det flere ganger da jeg redigerte. Sier jeg VIRKELIG det!!?? Og ja, det gjorde jeg. Så husk å sy sammen rette mot rette selvsagt!! Og i etterkant nå så har jeg lært meg hvordan jeg kan spille inn lyd og legge over, men i denne episoden ble det sånn.

Klippemål: 2 stykker på hver 15 x 15 cm
Sømvalg: Rettsøm
Stinglengde: 
2,5
Stingbredde: 0

***

Lær å sy!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share