Bak kulissene – Regal Purple Jacket

Regal purple jacket 11

Bildene tatt i snøstormen i helgen ga ikke skikkelig inntrykk av denne fine jakken. Derfor har jeg tatt noen flere bilder, innendørs, og ikke minst så skal jeg fortelle litt om de tingene som skjer når jeg holder på med håndarbeid 😉

Regal purple jacket 13

Det er ingen hemmelighet at det av og til går litt raskt i svingene med meg.

Regal purple jacket 12

Så da jeg var ferdig med to forsykker, bakstykket og ett erme skulle jeg igjen begynne på nytt nøste, og gikk ned i underetasjen for å finne nytt nøste. Jeg tok det første og beste grønne jeg fant – og jeg pleier alltid å sjekke innfargingsnummeret – men det gjorde jeg ikke denne gangen.

Regal purple jacket 14

Når jeg i tillegg sitter under en veldig sterk LED lampe fra IKEA så er det ikke så lett å se forskjell på fargenyanser. Det var helt frem til jeg var godt i gang med monteringen av jakken – og oppdaget at jeg hadde strikket ermet i lysegrønt. Og da jeg da også sjekket innfargingsnummeret, så stemte det! Ja – det var altså riktig at det var feil farge. Bildet under er tatt med blitz for å få forskjellen veldig synlig. Det var ikke like ille i dagslys, men ikke bra!

Regal purple jacket 15

Jeg hadde to valg – sette i gang med nytt erme med en gang eller prøve å farge det eksisterende. Så jeg tenkte – la meg farge først – det er raskere.

Jeg la ermet i fargebakken min og malte på mørkere grønne felter med malerpensel, men det ble ikke helt som jeg ønsket det.

Regal purple jacket 16

Så – det hele endte med at jeg strikket et nytt erme likevel. Så jeg kan trygt si at denne jakken er 120% ferdig – en hel jakke og et ekstra erme.

Alle bilder og alle detaljer er samlet på ravelrysiden min.

Share