Regal Purple Jacket – ny lekker jakke

Regal purple jacket 08

Min nye jakke, Regal Purple Jacket er helt ferdig. Og jeg vet hvordan det er når jeg blir tatt bilde av oppstilt – ikke bra. Så jeg har hevet meg bak snøfreseren igjen – for en kjapp fotografering. Det er jo tross alt slik hver eneste morgen starter for tiden – med fresing for å få bilen ut av garasjen.

Regal purple jacket 07Jakken har vært veldig gøy å strikke for mønsteret var så lett å huske! Og passformen til Linda Marvegns design er som vanlig helt perfekt! Mønsteret har jeg teststrikket – det betyr at jeg – om jeg finner feil – melder tilbake til designeren innen en gitt tid. I denne designergruppen på Ravelry er det stadig mulighet for å teststrikke nye design. Da får en jo mønsteret gratis, og ofte får en også et mønster som takk for hjelpen.

Regal purple jacket 10

Jakken skal egentlig strikkes i bomullsgarnet Perle fra Hillesvår Ullvarefabrikk, men denne gangen har jeg valt å bruke mitt eget fargede sokkegarn, Vandre. Jeg har strikket med trekvart ermelengde, en lengde jeg liker veldig godt. Mønsteret kommer med kort, lang og 3/4 lengde på ermene.

Regal purple jacket 09

Har DU lyst til å strikke jakken så vet jeg at denne kommer på trykk i Familiens strikkebok som kommer ut i slutten av mars eller begynnelsen av april.  Og den kan absolutt anbefales!

Alle tekniske detaljer finnes i prosjektet mitt på Ravelry her. 

Jeg er nå salig lei av snø. Og håper at innen jeg er ferdig med neste prosjekt så kan jeg heller rake i hagen, men det ser ikke særlig sannsynlig ut.

Med ønske om en riktig god helg til alle sammen!!

Share