Nytt strikkeprosjekt – Arkadevest

Jeg har begynt å abonnere på Familien. Jeg synes at det siste året har de virkelig hatt et oppsving på strikke-design i bladet, det har blitt færre ferdigproduserte design og flere spesialdesignet for Familien.

Denne uken fant jeg mønsteret på denne kjempelekre vesten, Arkade vest, igjen et design av Linda Marveng.

arkadevest01

Heldigvis har den lokale garnbutikken i Larvik en del av garnet til Hillesvåg – og Norsk Pelsull var på lager! Jeg kjøpte for en stund siden en pakke med Pelsull – en i hver farge, og av alt i verden så hadde Garn og Strikkekroken (garnbutikken) den dype lillafargen i samme innfarging som jeg allerede hadde, så da får jeg i hvertfall brukt opp ett nøste fra lageret.

Jeg er i gang med strikkingen nå – et veldig enkelt mønster og et deilig garn å strikke i!

arkadevest02

Denne helgen reiser jeg til Bergen for å spille Norgesmesterskap med korpset jeg er med i – da blir det nok ikke noe andre håndarbeidsaktiviteter.

Med ønske om en riktig god helg til dere alle!! (Og ønsk meg lykke til!)

Share