Nytt dørskilt – eller husskilt

Så lenge jeg har bodd “hjemmefra” (altså ikke sammen med mamma og pappa) har jeg faktisk ikke hatt skikkelig dørskilt. Har hatt veldig lyst på men aldri fått fingeren ut til å få fatt i ett. Med mannen har jeg bodd nå to steder, begge uten dørskilt der også, men nå – nå skulle det skikkelig skilt på veggen!

Designet har jeg laget selv etter inspirasjon fra andre jeg har sett på nettet. Fonten til den store M’en heter “Regal” og er gratis nedlastbar, det samme er fonten til fult navn i midten. M’en er delt litt over midten og satt inn to brede linjer.

skil01

Da jeg var fornøyd (på skjermen) la jeg vinyl i kuttemaskinen og lot maskinen kutte i vinylen.

skilt02

Det er vanskelig å se (også på nærthold) men her er alt kuttet som skal kuttes.

skilt03

Deretter måtte alt overflødig fjernes. Dette var mitt første vinylprosjekt og som jeg sa til mannen – jammen er det godt at motet mitt er større enn forstanden, for ellers hadde jeg aldri satt i gang med de prosjektene jeg gjøre. Dette var litt av en jobb, med vinyl som har lim som skal holde i all slags vær. Så den hang jo LITT fast i fingrene da jeg skulle plukke den vekk. Sukk. Men kjempegøy å se designet dukke frem.

skilt04

Tilslutt ble vinylen overført til plexiglasset og så langt – så vel.

Så sto bare siste operasjon igjen – bore hull til skruene. Og der skar det seg! Platen knakk. Sukk. Så nå får vi se når jeg gidder å gjøre et nytt forsøk. Det er en god stund siden dette ble laget men av og til er det jo litt greit å vise frem de tingene som ikke går bra også 🙂 For det er faktisk en del av de også!

skilt05

Share