I all beskjedenhet – stolt som en hane – to enorme lappetepper!

Man kan lure hva jeg tenker på noen ganger. Men nå er altså begge mine enorme tepper ferdige! Dere får bære over meg med alle bildene men dette er mine første to tepper – noensinne – og jeg er stolt. (Er du imponert over jobben min klikker du på liker-knappen i bunnen av innlegget 😉

jellly16

jelly16

jelly17

Jeg fikk kjempegod hjelp av snille, snille Bente på Quilteloftet på Brokelandsheia. Jeg har da vel aldri sydd en lukkekant før! Hun forklarte tolmodig, viste hjørner og skjøtinger og det gikk som en lek! Ikke minst, tror jeg, fordi denne type håndsøm er noe enklere enn å sy skinn, og jeg laget ikke mindre enn 3 feller i vinter (som enda ikke er helt ferdige og derfor ikke blogget).

Og de flotte bildene er tatt på Elisabets supre tørkesnor!! Her måtte det en skikkelig snor til for å få vist begge teppene!

Men se så fine hjørner og kanting blir når det syes til for hånd – dette er baksiden.

jelly14

Og etter håndsømmen er ferdig ser det slik ut:

jelly15

Teppene lå jo her noen dager før jeg lærte å skjøte kanten, men det hindret oss ikke fra å ta de i bruk! De er jo helt fantastisk deilige og katten Tussi liker også disse nye teppene. Planen var at de skulle ligge på gjesterommet på hytten, men en ting er helt sikkert – her blir det ikke noe bortgjemte tepper! Her blir det ett pledd i hver sofa sånn at de er lett tilgjengelig for en liten lur 😉

Jeg har sydd lapper på baksiden av de begge. Jeg har brodert navnet mitt og årstallet på broderimaskinen. Dette var så stor jobb at det var vel verdt å merke når disse er laget! Og lappene er ikke sydd på med maskin, de er sydd på med usynlig håndsøm. Maskinsømmen var for å holde lappenes kanter på plass når jeg sydde på for hånd.

jelly19

jelly18

OK… et siste bilde… se på gliset – veldig stolt altså!

jelly20

 

Share