Juleverkstedet – i november!

Ja, vi har hatt juleverksted og det kunne selvsagt ikke bli blogget før nå. Her havnet det meste under treet – nei – under mange forskjellige trær! Vi var to voksne og to ungdommer, Ingrid og Margrethe på 10 og 12, mens herrene laget tapas. Helt topp arbeidsfordeling.

Vi begynte med tekstiltrykk og lavendelposer. Tekstiltrykk er kjempegøy, og en trenger ikke være gammel for å mestre dette! Fine sjablonger/stempler, og litt kreativ fargeblanding gjorde dette enkelt. Jeg har kjøpt tekstilmaling fra Sløyd-Detaljer, men dette selges mange steder. Husk – det går veldig LITE maling med, så for meg som ikke visste dette er en halv liter av hver farge nok til å vare resten av livet, tenker jeg!!

Med fin innpakking ble disse posene helproffe!

Og underveis i lavendelposene kom Ingrid på noe helt suverent! PUTER! En til sin mamma og en til sin pappa. Hun trykket selv på lin, bokstavene er fra stensilarket til Stoff og Stil og hjertene/kronene var noen store stempel hun hadde fra før. Her hjalp jeg bare til med å sy sammen.

Til slutt dekorerte vi lys ved å smelte fast servietter.

Ingrid har også blogg så aller sist måtte vi ha en skikkelig foto-session!

Dette var kjempegøye aktiviteter og alt dette kan absolutt anbefales!

Share