Strikkeprosjekter og julegaver

Blogging i desember er vanskelig. Særlig hvis en lager litt julegaver. I år har jeg faktisk laget flere julegaver enn på lenge, litt morsomme og uvanlige gaver 🙂

Nevøen ønsket seg en skikkelig “ufin” genser og da kom jeg på at jeg ett eller annet sted på nettet hadde sett mønster på to elger som koste seg… Så for første gang satte tante i gang å strikke, og en noe spesiell lue ble til.

Selve elge-motivet er gratis og jeg har funnet det her.

Så begynte jeg på VM genseren til mannen i sommerferien. Strikket ferdig begge ermene da, men så kom høsten, gitt!! Masse gøye aktiviteter i husflidslaget, andre hobbyer og kurs… Så nå må jeg ta sats og få denne ferdig! Nå har jeg fått satt fast ermene til bolen og begynner å øyne slutten. Dette skal bli jakke, ikke genser.

Jeg ønsker alle en riktig fin romjul videre!!

Share