BH numer 5

Du verden, det er gøy å sy undertøy! Både som passer, og som ser pent ut!
Dette er samme mønsteret som jeg har brukt på de tidligere, fra BH nummer 3 var dette helt “innkjørt”. Dette er altså fremdeles en blanding mellom båndet, som er Jessica fra B.Wear, og koppene, som er Maya Bra, et gratismønster her. 

Alt av stoff, strikk, stropper og sånn er fra B-wear i Sverige.

Når sømmer skal møtes, liker jeg at de virkelig treffer hverandre, både sømmen og stikningene. Trikset er egentlig ganske enkelt (og kjedelig) – knappenåler (eller i verste fall – tråkle for hånd). Men da blir det også veldig bra.

Nå som mønsteret er ferdig tar det meg ca 2-2,5 timer å lage en BH, fra å klippe til å helt ferdig. Men jeg tenker også at nå er det på tide at jeg prøver meg på et nytt mønster, for å utfordre meg selv litt 🙂

Share