Hils på Olav – i Fana-dress!

Dere som har fulgt meg lenge har kanskje merket at fra påske til nå har jeg hatt litt mindre aktivitet her på hobbyfronten. Sannheten er at formen ikke har vært helt på topp, og forrige uke kom julegaven vår – Olav!

Du verden han var lang – 57 cm (og 4380 gram), og det betydde at alt jeg hadde laget av klær i størrelse 50 var bare å glemme. Mannen måtte hjem og hente større klær, og heldigvis hadde jeg strikket et Fanasett nå de siste ukene før fødsel. Det passer perfekt nå.

Vi har vært hjemme siden mandag, og han er litt over en uke nå. Om noen fra Sykehuset i Vestfold leser dette så kan jeg ikke få takket nok for hjelp! Du verden for en jobb de gjør der <3

Mønsteret er fra Sandnes Garn sitt hefte som heter Klassikere 0-4 år, og er strikket i Lanett på pinne 2 og 2,5.

Så lenge en alltid holder mønsterfargene i samme rekkefølge på fingeren når en strikker, får en også ganske fint mønster på innsiden av plaggene. Ser dere stjernene over og sjakkmønsteret under?

Jeg har valgt å sy et bånd over klippekantene i stedet for belegg, jeg synes det blir veldig koselig.

Buksen fant jeg mønster på i samme heftet, men den var egentlig ensfarget, der har jeg bare strikket striper hele veien.

Luen er det tante Trine som strikket, den fikk vi på sykehuset – og tusen takk! For den jeg hadde strikket var jo alt for liten!

Share