Av og til stopper det litt opp…

Det gjorde det for meg akkurat nå…. Etter en uke på jobbreise og deretter en deilig uke høstferie, så har netttilgang vært dårlig og blogging lagt på is. Men det har ikke jeg! (ikke at jeg pleier å ligge på is, da).

Så jeg begynner å rapportere om kjempeflott pakke som jeg fikk fra Silja i “swap”en på Spinnerens hjem, ett forum for alle som er interessert i å spinne. Hun har satt sammen den flotteste pakke jeg kan tenke meg, med masse, MASSE nye og spennede fiber. Og noen håndkammete top som var bare helt helt fantastiske! Alt blir presentert etterhvert som jeg spinner av det! Bare se her:

Silja har klart noe som jeg selv prøver å få til – hun har gitt meg en utfordring hvor jeg må gå utover min komfortsone 🙂 Noe av det vil jeg prøve på håndtein, noe på rokken. Dette blir gøy!

Så har jeg strikket ferdig – og tatt i bruk – sokkene av villsaugarnet jeg fikk. Og det var sant som det ble sagt i den ene kommentaren – garnet er supert til sokker! Jeg tror faktisk det ville vært helt supert til votter også – slike som en bruker hele vinteren, og da blir de så tovet at ingenting trenger igjennom. Så jeg må en tur til villsaugården og få tak i mere!

Share