Ninas syrom: Lag ditt eget mønster til en flott Cape!

Jeg har sydd meg en cape jeg er veldig fornøyd med! Og det kan jammen du gjøre også!

2016-02-28 14.30.02 (2)

I denne første delen skal vi rett og slett bare lage mønsteret. Det er ikke vanskelig, men du trenger stort papir. Om du ikke har mønsterpapir kan du bruke matpapir og lime sammen slik at du får det stort nok.

Selv om capen ser fin ut er dette et prosjekt med veldig lav vanskelighetsgrad! Så jeg lover deg suksess om du vil prøve deg på en slik.

Min er sydd i ullfilt fra Stoff og stil, jeg klarte nemlig ikke gå forbi denne fine blåfargen.

2016-02-28 14.29.51

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share