Strikkedamens favoritter – nytt mønster!

Strikkedamens favoritter

Påsken har blitt brukt flittig og koselig – Elisabet og jeg har fått laget et nytt mønster til Amica Patterns, nemlig Strikkedamens favoritter. Dette er ting vi lenge har tenkt å publisere, men hver for seg har det blitt litt lite, og plutselig satt vi med fire mønstre som passet så bra sammen!

Ikke minst da jeg fant dette fantastiske stoffet da jeg var på sycafe på Quilteloftet på tirsdag – det bare ropte til meg. (Og det var mer igjen på rullen om du vil sikre deg litt! Til HELE settet brukte jeg nøyaktig 0,5 meter av stoffet med stjernene!) Ikke bare stoffet, de fine treknappene klarte jeg heller ikke gå forbi.

Håndarbeidsposen er stor og rommelig, har løpegang med anorakksnor, snorstopper og treperler til pynt. I tillegg er posen pyntet opp med en kjempefin treknapp.

Nålebrevet har 4 “ark” inni til å sette fast både store og små nåler. I tillegg er det lukket med en trykknapp – du kan selvsagt bruke borrelås eller knapp og knapphull.

20160326_181443-1

Strikkepinneholderen er genial om en strikker med korte pinner (altså ikke rundpinner) og legger fra seg strikketøyet. Med denne utenpå arbeidet forsvinner ikke pinner i øst og vest, og ingen masker går tapt!

20160326_181359-1

Strikkepinneetuiet har 10 lommer inni til strikkepinner og annet, og lukkes med anorakksnor og knapp. Disse har jeg solgt maaaange av opp gjennom årene (inkludert på Epla), da laget jeg ofte knapp og hempe, men jeg synes denne lukkingen er penere og ikke minst så falt jeg helt for knappen fra Quilteloftet.

20160326_181541-1

Jeg har tenkt som så at dette er supre gaver til de venninnene som strikker eller hekler – men for å være ærlig – dette settet beholder jeg selv! Om du lager ting fra mønstrene våre på Amica Patterns – så har du lov til å selge så mange du vil og jeg håper at du gjør dette – lager og selger med god samvittighet! Sånn til info da så har jeg pleid å selge mine strikkepinneetuier for 270 og nålebrevene for 120 (+ porto). Og nei, om du lurer så selger jeg ikke settet jeg har laget her for det vil jeg ha selv. Jeg oppfordrer deg heller til å sy selv – sybeskrivelsene er veldig detaljerte så dette syr du greit uansett hvilket nivå du er på 🙂

Share