Foredrag om “Ninas syrom” i Larvik og Sandefjord

Dette er veldig hyggelig! Jeg er bedt, både av Larvik Husflidslag og Sandefjord Quiltelag, til å komme og holde foredrag om Ninas syrom.

I Larvik skjer dette allerede førstkommende tirsdag, ca klokken 20. Husflidslaget skal først arrangere sitt årsmøte (fra 19-20) men skulle du ha lyst til å høre på foredraget er det ikke noe problem om du kommer på årsmøtet først, hvis ikke begynner foredraget ca klokken 20. I Sandefjord Quiltelag er det i april, jeg kommer tilbake med mer om dette senere.

Jeg vil snakke om hvordan veien har vært frem til oppstart av serien min, Ninas syrom. Om hva som inspirerer meg, min bakgrunn, mine tanker om opplæring og om gleden ved å inspirere andre. Jeg vil også røpe litt av de temaene som vil komme nå utover våren.

kåpe04

Det er ingen hemmelighet at et høydepunkt for meg var å delta på sykurs hjemme hos Tine Solheim.

temposete12

Jeg syens også det er gøy å sy andre ting enn klær og “ting”. Å trekke om sete til mannens veteranmoped (Tempo Corvette 1962-modell) er noe av det gøyeste jeg har brynet meg på.

Men – mer om dette får du om du kommer på foredraget.
(Og kommer du så blir jeg veldig glad om du vil slå av en prat!!)

Share