Ninas syrom: Snørepose med påsydd løpegang

Snørepose 6

På denne snøreposen viser jeg løpegang som er påsydd på utsiden i form av et ferdig kjøpt skråbånd. Ofte kommer du borti dette med klær, men da er gjerne løpegangen sydd på på innsiden av plagget slik at du bare ser to sømmer på fremsiden.

Uansett er det en fin teknikk som også “spriter” opp prosjektet ditt, avhengig av hvilke kombinasjoner du velger av stoff og løpegang.

Her er målene som jeg har sydd denne etter:

Klippemål ytterstoff: 2 stykker på 30 x 40 cm
Løpegang: Klippes like bred som posen (30 cm). Brett inn 1,5 cm i hver ende
Løpegangen: Sy fast 7 cm ned fra toppen
Sømvalg: Rettsøm til sammensying
Stinglengde: 
2,5 (rettsøm)
Stingbredde: 0

Sømvalg: Sikksakk til å kaste over
Stinglengde: 2,5 (rettsøm)
Stingbredde: 3

Her kunne du også sydd sammen den ene siden, og hatt løpegangen rundt hele og bare åpning i den ene siden – igjen – du bestemmer og designer selv!! Jeg bare håper å inspirere og få deg til å prøve noe nytt.

***

Lær å sy! Gratis sykurs på nett!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share