Ninas syrom: Snørepose som er fôret og har maljer

Snørepose 2

Dette er min personlige favoritt! Denne snøreposen har jeg sydd firkantet bunn i, og jeg har satt inn maljer. Igjen – her kan du selvsagt sy knappehull, det er helt opp til deg, hva du skal bruke posen til og hva du har tilgjengelig.

Sy snøreposen i epidosen:
Klippemål ytterstoff og fôr (klipp 2 av hver): 36 x 44 cm
Press ut hjørnene, mål fra side til side 8 cm.
Maljene er plassert midt foran, 4 cm fra midten av den ene til midten av den andre, og 8 cm ned på stoffet da stoffet lå flatt og ikke var sydd sammen.
Husk: La det stå igjen et vrengehull i bunnen på fôret.

Dette er min favoritt når det gjelder snøreposer. Denne synes jeg blir stødig og fin. Du kan selvsagt variere den i all verdens  størrelse! Ta mål av skoene og bruk som skopose, ta rikelig i og lag en pose til strikketøyet, fiskeutstyret, notestativet – ha hva som helst!

***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share