Kul lommebok – sy selv!

Jeg har fått en ny dille. Huffda. For jeg får veldig raskt diller. Og denne gangen er det lommebøker.

Lommebok01

Låsen gjør hele lommeboken og den har jeg kjøpt hos Quilteloftet, sammen med alle stoffene, inkludert den kule skaien (eller hvordan skai skrives i bestemt form..?). Mønsteret fulgte med da jeg kjøpte låsen og det var bra, så slapp jeg å sitte å fundere på hvordan jeg skulle gjøre dette.

Lommebok02

Innvendig har den myntlomme, 6 kortlommer og to store lommer, og mobiltelefonen min får mer enn god nok plass, slik at jeg kan bruke denne lommeboken som en pen og liten clutchveske om jeg bare skal noe gøy på kvelden. Noe gøy hvor jeg ikke trenger å ha med en hel bag med strikketøy, altså.

I dag begynner jo Symesterskapet igjen, og de skal feires! For som syfrelst så er ikke dette noe som forbigåes i stillhet. Jeg har ventet tolmodig og sett alle engelske episoder på YouTube, alle tre sesonger faktsik, så nå blir det spennende fremover.

Ser du noe på Symesterskapet som du vil at jeg skal gå gjennom på Ninas syrom, så må du jo bare legge igjen en kommentar, så skal jeg se hva jeg klarer å få ordnet på relativt kort tid 🙂

Men igjen – nå feirer vi og da gir jeg vekk den første boken jeg fikk av Gyldendal forlag, nemlig “Sy med Liberty-stoffer”. Denne boken har jeg faktsik selv fra før, og selv om jeg ikke har sydd noe fra den, så er det en veldig fin bok som inneholder en del praktiske ting til hjemmet – handlenett, forkle, puffer og mere – hvor alt er sydd med rettsøm og sikksakk! Så har du fulgt med på Ninas syrom så er du i stand til å sy alt i denne boken!

Vil du være med i trekningen? Legg en kommentar (husk å skrive mailadressen din riktig så jeg kan kontakte deg – og den blir IKKE liggende offentlig!) så trekker jeg fredag kveld, 4. september klokken 22.

Liberty

Og nå er vinneren trukket og tilskrevet på mail! Gratulerer!
image

Share