Gratis nedlastbar lærebok for symaskin og søm!!

Noe av det nyttigste du kan opparbeide deg i tiden fremover, er din egen lærebok tilpasset din egen symasin. Høres ikke det fantastisk ut? Hver gang du lurer på noe – så slår du opp i boken din og finner ut av det? Ikke bare det – du skjønner alt som står der for du har skrevet det selv!

Syboken

For å få deg en slik bok trenger du en ringperm, A4 plastmapper og å skrive ut malene nederst på innlegget her. Pr i dag kan du skrive ut forside, innholdsfortegnelse, teknikkark og prosjektark for vanlig symaskin. (“Hva – skrev hun for vanlig symaskin ..?? Kommer det noe for andre maskiner også etterhvert….??”  Ja- det gjør det i aller høyeste grad!) Selvsagt gratis – jeg vil jo så gjerne at du skal prøve deg på å sy!

Ringpermen min, med plastlomme på utsiden, har jeg kjøpt på Binders. Jeg tror de har slike på alle kontor-rekvisitabutikker.

Ringpermen er lurt å dele i to deler – en med teknikker og en med prosjekter. Etter en stund vil du se (om du er flink å fylle ut prosjektarkene) at det blir ganske mange prosjekter og da vil du kanskje ha de i en helt egen perm. Så det kan være lurt allerede tidlig å ha to innholdsfortegnelser og ha skilleark, eller noe som markerer når du går fra teknikk til prosjekt. Og prosjektarkene bruker du til alle prosjektene dine, ikke bare de som du følger med på her hos meg på Ninas syrom.

innhold

Akkurat nå er permene våre tynne og ikke fylt (i hvertfall den permen jeg viser frem her 🙂 ). Men – i løpet av tiden fremover kommer disse til å bli fylt med dine egne notater og stoffbiter – og forhåpentligvis også mange prosjekter.

Så vær så god! Finn frem en ringperm og bli med på å lage din egen bok. Og som forfatter skriver du selvsagt ditt eget navn!!

Last ned forsiden her: Syboken forside

Last ned innholdsfortegnelsen her: Syboken innhold

Last ned teknikkarket her: Syboken symaskin teknikk

Last ned prosjektark her: Syboken symaskin prosjekt

Og – om du hopper over til facebooksiden min her, kan du bli med i trekningen av en av disse tre håndtrukne knappesettene. (Ja, jeg har trukket de selv 🙂 )

knapper

Share