Ninas syrom: Vedlikehold av symaskinen

Ninas syrom vedlikehold.Movie_Snapshot

Ja, vi er ikke helt i gang med å sy riktig enda – det er et par små ting vi må få på plass først. Og aller først av det er rett og slett å gi symaskinen litt kjærlighet og omsorg – fjerne lo og smøre litt, rett og slett.

Finn frem brukermanualen din og sjekk at du oljer på de rette stedene 🙂

Og bare sånn for ordens skyld, slik at det er sagt: Jeg er ikke sponset av noen annen enn mannen min 🙂 Vi sponser egentlig hverandre 😉

***
Lær å sy!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share