Hemmelighetsfull – noe nytt og spennende kommer SNART!!

Nå nærmer det seg veldig noe gøy her altså! I over et år har jeg holdt på med et prosjekt som har tatt veldig mye planleggingstid. Nå skal jeg ikke fortelle riktig enda hva det er, men jeg har tenkt å gi dere en liten “teaser”…

I tillegg har sommeren kommet til østlandet og jeg strikker i bomull for tiden!

Tussi

Tussi, min kvalitetssjef, har sjekket (og slikket) på garnet og det var mer enn godkjent. Jeg strikker Regal Purple Jacket av Linda Marveng, og garnet er Perle fra Hillesvåg – og – det er HELT fantastisk!!

Nå fortsetter jeg i min lille verden av hemmeligheter, og håper dere følger med her for flere oppdateringer fremover! Dere kan også følge meg på facebook ( Fiber and Art ) eller Instagram @ninahovemyhre

Fortsatt god søndag!!

Share