Flexibok – sy selv eller bestill en :-)

I helgen har jeg ferdigstilt et nytt mønster for Amica Patterns, nemlig Flexibok. Jeg er nemlig så veldig fasinert av det japanske Midori systemet og får ikke nok. Etter mye tenking og litt prøving og til slutt – ferdigstillelse – er altså mønsteret klart i kveld. Mønster på stor og liten Flexibok!

Flexibok 01

De fleksible strikkene i ryggen gir mange muligheter for å sette inn notatbøker. Den store Flexiboken passer til notatbøker i størrelse 21 x 11 cm, og den lille Flexiboken passer til notatbøker i størrelse 14 x 9 cm.

Etter noen forsøk kom jeg frem til en måte å sy disse på som er nesten “latterlig” enkel – og som er helt topp selv for de som ikke har sydd mye før. Faktisk, alt du trenger å kunne er å sy rett.

Jeg har sydd 4 store og 3 små for uttesting av dette mønsteret, og jeg kan ikke beholde alle disse, så jeg selger de for 195/145 inkl porto (fullpris 245/195) En liten notatbok som passer til følger med alle Flexibøkene.

Og for dere som venter på flere farger i lær – det kommer neste uke! Så følg med!

Flexibok 02

Share