Kosestrikking!

Tiden har flydd – vi er allerede nærmere februar!

Regal purple jacket 06

Januar har gått med til tidenes store rydding og flytting av syrommet. Det hele er del av en stor plan for ominnredingen av huset, og syrommet måtte flyttes først for å få i gang prosessen. Nå har jeg flyttet inn i kjellerstuen med en pult og to enorme Expedit hyller fra IKEA, og et par enorme kasser. Den ene flyttedagen fikk jeg hjelp av niesen, og jeg har vel forsåvidt lovet henne at jeg ikke skal kjøpe noe stoff i 2014. Noe som egenlig er en veldig, veldig god ide. (Da må jeg bare få tid til å sy 🙂 )

Regal purple jacket 05

Jeg har ikke lovet noe om kjøp av garn (jeg er da ikke helt dum, heller…) og planlagte prosjekter står nå i kø. Jeg er med i gruppen til Linda Marveng på Ravelry, og der arrangerer hun teststrikk av de nyeste designene før de publiseres. Jeg har meldt meg på to nye teststrikk og allerede kjøpt luksusgarn til det ene prosjektet, en nydelig omslagstopp.

Men ikke for det – jeg storkoser meg for tiden! Jeg holder på å ferdigstille “Regal Purple Jacket”, jeg har bare en halv arm igjen og det regner jeg med er gjort i kveld. Så litt montering og strikking av kanter og så har jeg ny jakke. Denne strikker jeg i garn jeg har farget selv.

Regal purple jacket 04

Største utfordringen nå i vintermånedene er rett og slett å få tatt fine bilder når det er så lite dagslys. Så i kveld har jeg gjort et forsøk – og bedre blir ikke bildene så lenge det er i lampelys.

Rett og slett et nydelig design!

Regal purple jacket 03

Share