Vandre – har du prøvet?

Jeg har en del garnkvaliteter som jeg farger. Jeg har en avtale med et spinneri som lager mine fire kvaliteter, men akkurat dette innlegget handler om Vandre. Jeg farger litt i rykk og napp. Garnet mitt har vært til salgs i gårdsbutikken til Alpakka Enghaugen  i mange år, og jeg har levert kilo på kilo på kilo til Line som driver der.

Jeg har solgt litt via bloggen, og ikke minst på messer. Og så har jo de som har vært hjemme hos meg fått “audiens” på fargerommet med alt garnlageret mitt, og det er jo bare dumt av meg, for selv med alle de oppmuntringene jeg har fått om å være mer aktiv med garnfarging, så har kanskje motet sviktet litt.

En av de som sterkt har oppfordret (og på en hyggelig måte nesten mast …) er min favorittdesigner Linda Marveng. Og jeg blir jo både starstruck og ærbødig når hun igjen og igjen har spurt – hvordan går det med fargingen? Og når jeg da endelig tar motet til meg og legger ut for salg – så sier hun ” Nå har Nina endelig farget garn”

Her er bilde av Lindas teststrikk med garnet mitt Vandre.

MarvengVandre

Vandre er et sokkegarn som er superwash, inneholder 30 % nylon, 100 gram per hespe og ca 350 meter pr 100 gram. Det betyr også pinne 3-4. Jeg kjenner jo mange som har strikket sokker for flere år siden og som fremdeles bruker de uten hull! Men, selv bruker jeg Vandre til veldig mye annet enn bare sokker. For når en først skal ha håndfarget garn så er det kjekt at det holder i bruk – uansett hva en strikker.

Og så kan jeg jo bare være veldig ydmyk og takknemmelig! For den responsen jeg fikk på garnet jeg farget på fredag har vært helt enorm! Og med det motiverer dere meg alle til å farge mere! Tusen hjertelig takk!

Jeg har fremdeles igjen av alle farger, men noen farger er det nå bare et par igjen av. Send meg en melding via facebookgruppen min hvis det er noen av disse som roper ut til deg! (Eller legg en kommentar).

Prisen for en hespe er 120 kroner + porto, og kjøper du 3 eller flere så sender jeg portofritt.

vandrealle

Share